Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Realizare foto sau video.

“Există un singur lucru pe care o fotografie trebuie să îl conțină, umanitatea momentului” – RF

Indiferent dacă lansezi un nou site web și ai nevoie de imagini ale produselor tale sau dorești un anunț video care să îți promoveze compania, suntem aici pentru a te ajuta. Îți punem la dispoziție cele mai noi camere și cei mai buni fotografi și cameramani care pot surprinde fiecare detaliu al produsului sau evenimentului tău.

Servicii oferite:

1. Sesiuni foto business în cadrul cărora îți asigurăm fotografii de produs pentru website de o calitate ireproșabilă;

2. Editare foto, serviciul prin intermediul căruia ne asigurăm că imaginea în online a afacerii tale este impecabilă;

3. Servicii video și editare video.

În această eră digitală, fotografiile și videoclipurile joacă un rol important în creșterea valorii percepute a produselor de către consumatori. Potențialii clienți pot înțelege cu ușurință beneficiile produselor pe care le oferi prin vizualizarea unor fotografii și videoclipuri detaliate. În afară de aceasta, promovarea este mult mai ușoară, datorită rețelelor de socializare, site-urilor web și altor platforme.

Realizarea fotografiilor și a videoclipurilor necesită, de asemenea, abilități speciale; trebuie să fim atenți la fiecare detaliu al produsului sau serviciului prezentat. Beneficiile produsului sau serviciului trebuie să fie clar vizibile, astfel încât clienții să înțeleagă care sunt avantajele produsului sau serviciului pe care îl oferim.

Business Agency are o echipă care are experiență în realizarea de fotografii și videoclipuri în scopuri comerciale, cum ar fi fotografii de produs, videoclipuri de produs, videoclipuri de profil de companie și alte videoclipuri comerciale. Susținuți de un echipament bun și o echipă creativă, putem oferi cele mai bune servicii pentru afacerea ta.

Producție video

Utilizarea videoclipurilor optimizate pe site-ul tău web, pe rețelele de căutare locală sau pe canalele de social media, indiferent de scopul urmărit, creează credibilitate în fața motoarelor de căutare și poate crește poziționarea în căutări. Business Agency poate furniza materiale video de înaltă calitate pentru discursuri, prezentări, demonstrații de produse, tutoriale, videoclipuri de prezentare, mărturii, reclame și publicitate, social media, profiluri de companie, scurtmetraje și multe altele.

Echipa noastră de producție video colaborează cu tine pentru a determina tipul de videoclip de care ai nevoie și obiectivele pe care dorești să le atingi cu acesta.

Materialele video și imaginile realizate cu drona pot fi capturate în locația aleasă de tine și reprezintă un atu extraordinar pentru a genera clienți potențiali și pentru a promova produse și servicii. Videoclipurile de înaltă calitate îi mențin pe vizitatori pe site-ul tău și îi fac să se angajeze mai mult timp cu conținutul tău.

Producție foto

De la pagina “Despre noi” și postările pe rețelele de socializare ale companiei tale, până la materialele tipărite personalizate și panourile publicitare, fotografiile profesionale îți pun în evidență brandul. Contează pe serviciile de fotografie de înaltă calitate de la Business Agency pentru a face o declarație despre afacerea ta fără a spune un cuvânt.

Ai muncit din greu pentru a-ți înființa și susține compania și brandul. Nu te baza pe imagini de slabă calitate sau, mai rău, pe nimic, pentru a-ți spune povestea. Cu o fotografie impresionantă, de neuitat, îți poți pune în valoare brandul și ceea ce îți diferențiază compania de concurență.

Fotografii de produs, fotografii profesionale pentru portrete business, sau reviste, ședințe foto la fața locului și în spatele scenei și multe altele se numără printre serviciile noastre. Ne vom ocupa de toată post-producția după ședința foto, inclusiv de editare, retușare, dimensionare și optimizare web, după cum este necesar.

Specialiștii noștri sunt la dispoziția ta pentru a se asigura că produsul final respectă cerințele și nevoile tale.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.