Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Web design & Creare site.

Servicii complete de design și dezvoltare de site-uri web

În lumea digitală de astăzi, site-ul tău este prima interacțiune pe care o au clienții cu afacerea ta. De aceea, aproape 95% din prima impresie a unui utilizator se referă la web design. De asemenea, este motivul pentru care serviciile de web design pot avea un impact imens asupra profitului companiei tale.

Îți oferim mai mult decât un design frumos; construim site-uri web sau magazine online cu o strategie completă, concepută pentru a îți crea o prezență foarte bună în online și pentru a transforma vizitatorii site-ului tau în clienți.

În prima etapă a procesului de creare a unui site web sau magazin online, vom determina obiectivele proiectului, metodele de promovare, apoi ne vom concentra pe arhitectura care va trebui să respecte anumite standarde UX, UI și Google. Odată îndeplinită prima etapă, vom trece la conceptul grafic, unde ne vom concentra atenția pe aspectul site-ului. În cea de-a treia fază începe dezvoltarea propriu-zisă, înregistrarea domeniului și găzduirea, și implementarea a ceea ce am stabilit în pașii anteriori, totul urmat de testări riguroase ce asigură funcționalitatea la cele mai înalte standarde. Și ultima etapă presupune lansarea oficială a site-ului ce vine la pachet cu servicii de mentenanță.

În urma colaborării noastre te vei bucura de un site personalizat, responsiv (mobile-friendly, sau adaptabil pe telefonul mobil), optimizat SEO, sigur și stilizat profesional ce va face diferența pe piața digitală.

 • Caracteristici (Fiecare cu icon-uri)
  – Design personalizat
  – Design responsiv
  – Identitate vizuală
  – UI / UX
  – Design modern
  – Consolidarea brandului
 • Ce îți oferim
  – Design personalizat, modern, responsiv si user-friendly
  – Conținut original și optimizat SEO
  – Domeniu și găzduire
  – Mentenanță tehnică
  – Integrări
  – PPC;
  – Woocommerce;
  – integrare plugin plati online;
  – integrare plugin curieri;
  – servicii de chat online;
  – facturare și plăți card bancar;
  – newslettere și formulare contact;
  – link-uri către rețelele sociale, etc.
  – Optimizare site.

Sub această secțiune să introducem un buton linkuit către formularul de contact, sau in loc de buton o varianta mica a formularului de contact cu textul – Pune-ți amprenta în online și transformă click-urile în clienți cu un site web bine optimizat

 •  Beneficiile colaborării cu noi
  – Planificare responsabilă
  Îți asigurăm transparență totală în fiecare etapă a procesului printr-o abordare consultativă și colaborativă.
  – Asigurarea calității
  Verificăm toate detaliile tehnice înainte de implementarea produsului digital.
  – Dezvoltarea afacerii
  Beneficiezi de soluții personalizate și web design care reflectă brandul și generează venituri, pentru orice tip de proiect.
Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.