Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Consultanță în afaceri

Ce este consultanța în afaceri și ce îți putem oferi?

De la evoluția așteptărilor clienților și a tehnologiilor emergente până la o mai mare agilitate a întreprinderilor care intră în industrie, afacerile sunt în prezent mai expuse riscului ca niciodată, de aceea consultanța în afaceri este un proces indispensabil pentru afacerea ta.

Fie că te confrunți cu provocări legate de cultura companiei, de procesele interne sau ai nevoie de o nouă strategie de afaceri pentru a reflecta viitorul prevăzut de tine, suntem aici pentru a te ajuta.

Serviciile noastre de consultanță în afaceri te pot ajuta să iți adaptezi afacerea la dinamica actuală a pieței și să continui să concurezi indiferent de provocările cu care te confrunți. Instrumentele pentru a permite lucrul optim la distanță pot ajuta la minimizarea sau prevenirea perturbărilor în operațiunile tale.

Navigarea cu succes a acestor provocări complexe ale afacerii înseamnă să fii pregătit să aprofundezi afacerea ta și piața pentru a obține claritate cu privire la probleme și oportunități. Apoi, poți stabili o viziune cuprinzătoare și de inspirație, poți dezvolta capacități de clasă mondială, și poți oferi valoare într-un mod rapid.

Dar nu trebuie să faci acest lucru singur – vom lucra cu tine ca o extensie a echipei tale pentru a te asigura că poți îmbunătăți productivitatea, că poți organiza afacerea, că poți rămâne în fața concurenței și multe altele. Te putem ghida către un viitor al afacerii în care fiecare interacțiune se realizează inteligent și fară cusur, fiecare proces este automatizat și fiecare persoană este pregătită pentru orice neprevăzut.

Ce îți oferă echipa noastră de consultanți de afaceri?

Oferim servicii de consultanță personalizate pentru o varietate de tipuri de afaceri și situații. Oferim consultanță atât cu privire la schimbările organizaționale și structurale din cadrul unei afaceri, cât și cu privire la domeniile de specialitate din domeniul financiar, juridic, și al gestionării riscurilor.

Oferim suport operațional și supraveghem proiectele până când se atinge obiectivul (predefinit), și dincolo de acesta, dacă este necesar, concentrându-ne pe cele 4 etape ce trebuie parcurse pentru dezvoltarea de proiecte reușite, și anume:

  • Analiză.
  • Finanțare.
  • Implementare.
  • Monitorizare.

Recomandările noastre aduc rezultate utile, tangibile și pot fi implementate imediat cu sau fără asistența noastră.

Vedem munca noastră împreună ca un parteneriat între egali. Ne vedem ca un furnizor de servicii pragmatice, care este aici pentru a îți oferi soluții specifice, personalizate și, mai presus de toate, fezabile, imediat realizabile, care sunt dezvoltate cu aportul tău, iar discuțiile noastre vor avea în vedere:

  • Analiza proceselor de afacere;
  • Reducerea costurilor;
  • Recomandări pentru cele mai bune practici;
  • Managementul proceselor de business și transformarea acestora;
  • Fuziuni și achiziții.

Servicii de consultanță afaceri

1. Strategie de business. Pentru a îți ghida compania către viitorul său preconizat, ai nevoie de o hartă. Te vom ajuta să îți înțelegi afacerea și perspectivele clienților în timp ce dezvolți o viziune, o strategie și un plan cuprinzător ce îți va aduce un avantaj competitiv.

2. Excelență operațională și de proces. Arhitectura afacerii companiei tale ajută organizația ta să pună în lumină capacitățile potrivite la momentul potrivit. Împreună, vom aprofunda operațiunile tale de afacere, concentrandu-ne pe oameni, procese, tehnologie și măsurători, pentru a ne asigura că poți crea rezultate cu adevărat durabile și sustenabile.

3. Oameni și schimbare. Fie că firma ta trece printr-o transformare semnificativă, fie că ai nevoie să îi consolidezi cultura, noi îi vom ajuta pe managerii tăi oferindu-le instrumentele necesare pentru a putea stimula și împuternici oamenii din compania ta pentru ca atât aceasta cât și cultura ei să prospere.

4. Managementul strategiei de afacere. Cum realizezi implementarea strategiei și cum accelerezi realizarea valorii? Noi îți oferim consultanță în management și dezvoltarea afacerilor. De la managementul portofoliului la livrarea proiectelor, vom colabora cu tine pentru a livra strategii și inițiative într-un mod agil, rapid și bazat pe valoare.

Sună interesant?

Tehnologia și inovațiile digitale stimulează transformarea afacerii, iar dezvoltarea necesită adaptarea la noi produse și servicii sau crearea propriilor produse. Este de datoria noastră să oferim experiența și expertiza care să te ajute să creezi soluții și să te adaptezi la noile servicii.

Colaborând cu tine, știm că putem găsi conceptul ideal pentru a îndeplini cerințele tale specifice. Ia legătura cu noi pentru a discuta despre modul în care Business Agency și serviciile noastre specifice de consultanță în afaceri te pot ajuta să obții mai mult de la afacerea.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.