Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Târguri internaționale.

„Atâta vreme cât tot gândeşti, gândeşte în termeni mari!” D.T.

Participarea la evenimente și târguri internaționale face parte din strategiile de marketing a numeroase companii, grupuri de afaceri și organisme oficiale, ceea ce face din aceasta un element cheie pentru crearea de rețele de afaceri în multe sectoare.

Dar participarea la un târg internațional este costisitoare și complicată de organizat, fie și doar într-o țară vecină.

Cu o experiență vastă în industria târgurilor internaționale și cu o cooperare continuă cu diverse companii, Business Agency îți oferă o organizare completă a spațiului tău expozițional până la cele mai mici detalii.

De la proiectare până la realizarea standurilor de expoziție, Business Agency îndeplinește dorințele și nevoile tale printr-o abordare creativă și funcțională.

Fiecare spațiu creat devine unic datorită expertizei tehnice pe care echipa noastră o pune la dispoziția ta, obținând un produs original și complet. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării și totul este planificat în detaliu: te sprijinim pe parcursul întregului proces, oferindu-ți asistență și întocmind împreună programul de lucru.

Serviciile pe care le ți le punem la dispoziție:

Consultanță
Primii pași sunt întotdeauna importanți. Aici îți ascultăm așteptările și dorințele și, împreună, găsim orientări constructive pentru dimensiunea viitorului spațiu expozițional, poziția acestuia printre ceilalți expozanți și direcția vizuală generală de la care putem porni.

Proiectare/Planificare
Este important să ieși în evidență și să atragi atenția la fiecare eveniment de târg comercial. O modalitate de a face acest lucru este de a folosi identitatea ta corporativă drept un cadru în jurul căruia dezvoltăm o soluție. Prin urmare, oferim un design de proiect de calitate, personalizat pentru a fi distinctiv și unic la fiecare expoziție. Design care este detaliat prin layout-uri de desene de producție și urmat de o listă completă de cantități.

Instalare
Echipa noastră profesională se angajează să realizeze un stand specializat, îngrijit și precis. Profesioniștii noștri vor fi acolo de la asamblare, instalare și dezasamblare și vor oferi servicii complete la fața locului, asigurând o funcționare fără probleme în timpul expoziției.

Multimedia
Furnizarea și integrarea celor mai noi tehnologii electronice și multimedia, inclusiv iluminat creativ, echipamente IT, ecrane LCD, pereți video LED și pereți de proiecție.

Marketing
• Marketingul produselor și serviciilor
• Organizarea de întâlniri cu potențiali clienți și alte părți interesate
• Traducerea materialelor de marketing în limba țării țintă
• tipărirea materialelor de marketing în țara țintă
• Interpreți, reprezentanți și distribuitori de broșuri în timpul evenimentului în țările țintă
• Invitații și anunțuri la stand în timpul evenimentului în limba țării țintă
• Organizarea diferitelor evenimente de afaceri în legătură cu obiectivele târgului comercial

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.