Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Consultanță brand

Stabilirea fundamentelor printr-un serviciu de consultanță de brand.

Crearea unui brand este un proces complicat ce necesită mult timp, iar apelarea la un serviciu de consultanță de brand poate ușura întregul proces.
În crearea unui brand trebuie să pui nenumărate piese împreună, de la logo-ul mărcii, la eforturile tale integrate de marketing, și la toată această creație trebuie să adaugi o personalitate care atrage atenția clienților tăi, cultivând loialitatea lor.

După ce ai terminat de alăturat toate piesele, încă mai trebuie să te asiguri că rezultatul final transmite impresia corectă, și rămâne consecventă pe toate canalele. Vestea bună este că nu trebuie să faci singur toate aceste lucruri.

Echipa noastră de consultanță de brand poate oferi impulsul care va ajuta brandul tău să atingă noi niveluri de performanță. Consultanții de brand nu numai că se asigură că ai toate piesele potrivite în locurile potrivite, ci și lucrează cu tine pentru a îți îmbunătăți strategia de conștientizare, de încurajare a implicării clienților și de a menține performanța.

Ce este consultanța de brand?

O echipă de consultanță de brand este, în principiu, o echipă de profesioniști cu orientare creativă și strategică, care te ajută să creezi și să implementezi o strategie puternică de brand – de obicei cu un rezultat creativ. Consultantul tău de brand pe care ți-l punem la dispoziție este persoana care te ajută să proiectezi un plan pentru brandul tău și să pui toate bazele necesare astfel încât să poți continua să te dezvolți.

Acesta te va ajuta să:

1. Proiectezi elemente unice pentru recunoașterea mărcii (logo, site web, mesagerie);
2. Conturezi personalitatea și modul în care vei reprezenta acest lucru prin materiale de marketing;
3. Cercetezi piața, competitorii pe care îi ai în industria ta și care ar trebui să fie publicul țintă.
4. Furnizezi un plan de acțiune pentru a îți atinge obiectivele de conștientizare, implicare și recunoaștere;
5. Te ajută să îți construiești șablonul pentru viitoarele componente ale brandului (manifest, linii directoare de proiectare etc.).

Un consultant de brand este expertul care te va ajuta să îți stabilești planul de acțiune atunci când vine vorba de aducerea brandului la viață. Fără el, ai ajunge probabil cu un brand dezarticulat, confuz, și inconsistent.

La ce să te aștepți de la un serviciu de consultanță de brand

Un astfel de serviciu poate aduce o mulțime de beneficii pentru compania ta, cum ar fi să te ajute să decizi cum ar trebui să sune tonul vocii tale atunci când postezi online sau dacă ar trebui să iei în considerare schimbarea numelui brandului pentru a corespunde preferințelor publicului țintă.

Prin urmare, îți punem la dispoziție următoarele:

1. Audit de website
Un audit al site-ului web este, în esență, o analiză cuprinzătoare a prezenței tale în online, concepută pentru a te asigura că lași impresia corectă asupra audienței tale. Un consultant de branding va lucra cu tine pentru a se asigura că mesajele și experiența utilizatorului sunt pe drumul cel bun, ajutandu-te de asemenea să depășesti problemele de design, viteza de încărcare, navigare, și multe altele. De asemenea, te poate ajuta să analizezi dacă ai nevoie de un nou design al site-ului web.

2. Analiza de piață
analiză de piață este o parte esențială a activității oricărui consultant de brand. Vom examina industria și poziția ta în cadrul pieței pentru a te ajuta să înțelegi ce oportunități îți pot fi disponibile. Ne vom uita la competitori, la potențialii parteneri și clienți pentru a înțelege modul în care brand-ul se ridică la aceste așteptări, și vom examina lucruri cum ar fi managementul social media și strategii de marketing.

3. Cercetare și îndrumare
Un consultant de brand este mai mult decât o persoană care face modificări la site-ul tău la cererea ta. Acesta poate lucra cu tine pentru a extinde potențialul brandului tău, iar examinând ceea ce se întâmplă în cadrul strategiei de branding existente, te pot ajuta să obții rezultate mai bune, spunându-ți unde trebuie să faci modificări sau să te dezvolți. De exemplu, îți poate spune să iei în considerare o nouă strategie de marketing sau să te ajute să stabilești când este necesară o reîmprospătare a brandului.

4. Conținut și mesaje
Te putem ajuta să începi campaniile de mesagerie sau comunicare ale brandului tău. Odată ce am stabilit personalitatea și tonul vocii afacerii tale, te putem ajuta să creezi un plan de conținut care să includă totul, de la conținut offline, la podcast-uri și marketing pe social media și să îți construiești povestea brandului tău prin pagina de pornire și conținutul site-ului web.

5. Identitate vizuală
Cu ajutorul consultanței de brand, poți începe să dezvolți identitatea vizuală (și verbală), bazându-te pe logo-ul și designul site-ului. Noi te putem ajuta să stabilești care forme și culori sunt potrivite pentru tine pe baza personalității și a audienței tale tintă. De asemenea, te putem ajuta să alegi design-urile care sunt mai potrivite pentru a îți reprezenta afacerea în lumina corectă, indiferent dacă vrei să fii “sofisticat” sau “la modă” în ochii clienților.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.