Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Fonduri Europene Digitalizarea IMM-urilor.

NOU! Depunere proiecte “Digitalizarea IMM-urilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest”

Dacă ești antreprenor sau deții o firmă în unul din județele minunate ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest – Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare sau Sălaj – atunci ai o oportunitate incredibilă de a-ți transforma afacerea prin intermediul fondurilor europene de digitalizare. Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 este aici pentru a-ți deschide ușa spre era digitală, și ce e mai important, noi suntem aici pentru a te ghida în acest proces.

Digitalizarea este cheia succesului în afaceri în zilele noastre. Te ajută să fii mai competitiv, să atragi clienți noi și să optimizezi procesele interne. Dar pentru a beneficia de aceste avantaje, ai nevoie de resurse și suport adecvat.

Cu Programul Regional Nord-Vest 2021-2027, ai acces la fonduri europene de digitalizare care pot transforma complet modul în care afacerea ta funcționează. De la achiziția de echipamente și software specializat, la formarea personalului în tehnologii digitale și dezvoltarea de soluții personalizate, aceste fonduri pot să facă diferența.

Mai jos găsești câteva întrebări frecvente și informații legate de acest program:

Care este valoarea finanțării nerambursabile?

 • Valoarea minimă nerambursabilă: 10.000 euro
 • Valoarea maximă nerambursabilă: 100.000 euro.
 • Cofinanțarea din partea solicitantului este de minim 10% din valoarea cheltuielilor eligibile

Care beneficiali sunt eligibili?
Societățile comerciale constituite în baza Legii nr. 31/1990 privind societățile cu modificările și completările ulterioare, care se încadrează în categoria IMM-urilor, înființate cel târziu în data 03 ianuarie 2022, înregistrate in Regiunea Nord Vest

Care este termenul deschiderii cererii de proiecte?
Data/ora deschiderii cererii de proiecte: 02.10.2023, ora 10:00.
Data/ora închidere cererii de proiecte: 01.04.2024, ora 10:00.

Ce e și mai bun, oferim o preanaliză de punctaj gratuita pentru firma ta. Vrem să ne asigurăm că ai toate șansele de succes în accesarea acestor fonduri, iar noi suntem aici să te sprijinim în fiecare etapă a procesului. Pentru analiza de prefezabilitate (GRATIS) va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii si documente:

 • Bilant 2022;
 • Certificat constatator;
 • Copie dupa CUI si CI administrator;
 • Locul de implementare al proiectului.

Beneficiile digitalizării sunt abundente și validate de studii în întreaga lume. Prin intermediul acestui program, vei putea să experimentezi direct aceste avantaje:

 1. Interacțiune îmbunătățită cu clienții: Digitalizarea îți va permite să comunici mai eficient cu clienții tăi, să le oferi servicii personalizate și să fii mereu la dispoziția lor. Aceasta conduce la creșterea satisfacției clienților și la fidelizarea acestora.
 2. Analiză și interpretare a datelor: Cu ajutorul tehnologiilor digitale, vei putea colecta și analiza datele legate de afacerea ta, astfel încât să iei decizii mai informate. Acest lucru îți va permite să optimizezi procesele, să reduci costurile și să crești eficiența operațională.
 3. Dezvoltarea de noi produse și servicii: Digitalizarea îți oferă posibilitatea de a inova și de a dezvolta produse sau servicii noi, care să răspundă mai bine nevoilor pieței și să genereze venituri suplimentare.
 4. Creșterea veniturilor: Prin optimizarea proceselor și creșterea eficienței, afacerea ta poate să-și mărească veniturile semnificativ. Digitalizarea te ajută să-ți extinzi baza de clienți și să-ți diversifici sursele de venit.

Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 pune la dispoziție resurse financiare considerabile pentru a-ți susține afacerea în această tranziție către mediul digital. Poți accesa aceste fonduri pentru achiziționarea de echipamente și software specializat, pentru formarea personalului în tehnologii digitale și pentru dezvoltarea de soluții personalizate adaptate nevoilor tale specifice.

Nu rata oportunitatea de a face trecerea către digitalizare și de a aduce afacerea ta în era digitală. Cu expertiza noastră și cu fondurile europene la îndemână, vei putea să-ți dezvolți afacerea și să te plasezi în fruntea competiției.

Contactează-ne astăzi pentru a afla cum poți beneficia de fondurile europene de digitalizare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027. Împreună, putem face ca afacerea ta să crească și să prospere în această nouă eră digitală.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.