Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Consultanță social media

Social media.

Fie că utilizezi Facebook, Twitter, LinkedIn, sau Instagram, social media este o platformă puternică pentru a face publicitate afacerii tale. Prin social media, compania ta își poate promova brand-ul, poate angaja publicul, poate construi loialitatea clienților, și multe altele.

Prin urmare, fii brandul care știe întotdeauna ce să spună și când să spună. Echipa noastră de consultanți în social media va lucra cu tine să găsească vocea brandului tău, una care să rezoneze cu publicul tău țintă. Noi trezim interesul publicului prin a vorbi cu el și nu către el. Consultantul tău social media se alătură echipei tale, rafinând prezența ta în online și contribuind la conversațiile relevante.

Cu o vastă experiență generatoare de rezultate pe fiecare platformă, consultanții noștri determină modul în care să-ți poziționezi brandul pentru a obține cea mai mare acoperire socială.

Ne asigurăm că vocea ta online reprezintă în totalitate și în mod constant brand-ul, urmând în același timp stilul și tonul distinctiv al fiecărei platforme.

Metodele noastre

Ne consultăm cu tine pentru a înțelege pe deplin obiectivele și scopurile – apoi dezvoltăm o strategie pentru a le depăși. Aceasta include cercetări extinse pentru a dezvolta cea mai eficientă strategie de cuvinte cheie, identificarea canalelor unde se regăsește publicul tău și să dezvoltarea de soluții personalizate.

Urmărim, măsurăm și raportăm valorile care iți modelează strategia socială, și îți oferim soluțiile de care are nevoie brandul tău pentru a-i amplifica prezența în online.

Servicii de consultanță social media

După ce am aflat despre cerințele tale, vom dezvolta un program de consultanță care să corespundă nevoilor tale. Iată câteva dintre zonele pe care le explorăm adesea cu clienții noștri:

1. Analiza profilului și a prezenței în online

Evaluarea prezenței tale sociale existente este de obicei punctul de plecare, astfel încât să putem înțelege pe deplin influența pe care o ai asupra audienței tale. Știind ce a funcționat și ce nu în trecut, împreună cu cunoștințele noastre despre cele mai bune practici, ne formăm o perspectivă solidă asupra a ceea ce va funcționa în viitor.

2. Dezvoltarea strategiei

Tot ce faci pe social media ar trebui să fie intenționat. Obiectivele pe care le creăm pentru activitatea ta în social media se vor alinia perfect cu strategia în vigoare a afacerii tale și eforturile de marketing. Fiecare rețea socială vă juca un rol cheie în realizarea acestei strategii, pentru a îți atinge cu succes publicul țintă și obiectivele de afaceri.

3. Analiza competitorilor

Colectarea de informații cu privire la tactica competitorilor îți oferă un avantaj. Te va ajuta să eviți să repeți greșelile lor, vei învața din succesele lor și vei fi cu un pas înainte. Dacă este cineva pe care doriți să emulați sau să depășiți pe rețelele sociale, noi te putem ajuta în crearea unei strategii de a face exact acest lucru.

4. Interacțiunea cu publicul țintă

Înțelegerea modului în care publicul interacționează în online și a modului prin care le poți determina implicarea poate crește influența ta asupra lor. De la încurajarea review-urilor, la gestionarea eficientă a feedback-ului negativ, managementul comunității online este crucial pentru brandurile cu un public mare.

5. Îți răspundem la întrebări

Ne vom asigura că toate întrebările tale despre social media și diferite alte platforme primesc un răspuns, astfel încât să fii încrezător în deciziile și acțiunile pe care le întreprinzi pe viitor.

Prezența ta pe rețelele de socializare este o extensie esențială a identității brandului tău. În timp ce tu îți cunoști brandul pe interior și exterior, noi știm cum, unde și când să partajezi povestea ta pentru a produce rezultate tangibile. Cu ajutorul experților noștri în social media, vocea ta este tare și clară.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.