Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Aplicații web & mobile.

„Nu doar vindem website-uri, ci creăm website-uri care vând” – CD

Aproximativ jumătate din traficul web din întreaga lume provine de la un dispozitiv mobil. În primul trimestru al anului 2020, dispozitivele mobile (cu excepția tabletelor) au generat 51.92% din traficul global de site-uri web. Cu toate acestea, având în vedere că multe organizații accelerează în prezent trecerea la modele digitale de afaceri, împreună cu implementarea tehnologiei 5G și cu creșterea dispozitivelor IoT, putem presupune fără probleme că procentul va crește exponențial în următorii ani.

Nu se mai pune problema dacă compania ta are nevoie de o strategie de dezvoltare a aplicațiilor mobile sau web – pentru că, fară îndoială, are – ci dacă o aplicație mobilă sau una web va servi mai bine afacerii tale.

Există o concepție comună greșită conform căreia aplicațiile mobile și aplicațiile web sunt aceleași lucruri – dar de fapt, cele două sunt foarte diferite.
Aplicațiile mobile sunt construite pentru o anumită platformă, cum ar fi iOS pentru Apple iPhone sau Android pentru un dispozitiv Samsung. Acestea sunt descărcate și instalate printr-un magazin de aplicații și au acces la resursele sistemului, cum ar fi GPS și funcția camerei.

Pro:

• Mai rapid decât aplicațiile web;
• Funcționalitate sporită deoarece acestea au acces la resursele sistemului;
• Poate funcționa offline;
• Sigur și securizat — aplicațiile native trebuie mai întâi aprobate de magazinul de aplicații;
• Mai ușor de construit datorită disponibilității de instrumente de dezvoltator, elemente de interfață și SDKs.

Aplicațiile web, pe de altă parte, sunt accesate prin intermediul browserului de internet și se vor adapta la dispozitivul pe care le vizualizați. Ele nu sunt native la un anumit sistem și nu trebuie să fie descărcate sau instalate.

Pro:

• Nu este necesar să fie descărcate sau instalate — aplicațiile web funcționează în browser;
• Ușor de întreținut – acestea au un cod de bază comun, indiferent de platforma mobilă;
• Se vor actualiza;
• Mai rapid și mai ușor de construit decât aplicațiile mobile;
• Nu necesită aprobarea magazinului de aplicații, astfel pot fi lansate rapid.

Noi te ajutăm să iți dai seama ce tip de aplicație se potrivește mai bine afacerii tale punând în balanță beneficiile fiecăreia dintre ele și raportandu-le la targetul afacerii tale.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.