Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Optimizare SEO.

“Munca SEO devine mai bună odată cu trecerea timpului” – JW

SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization, care este procesul de îmbunătățire (optimizare) a unui site web, astfel încât acesta să fie mai ușor găsit în online. SEO se concentrează în primul rând pe îmbunătățirea clasamentului unui site în motoarele de căutare, cum ar fi Google și BING. Cu cât un site web apare în topul motoarelor de căutare, cu atât este mai mare probabilitatea ca acesta să fie vizitat, generând astfel mai mult trafic și conversii.

O optimizare SEO completă înseamnă un site actualizat, capabil de a-și atinge potențialul maxim în algoritmul motoarelor de căutare; înseamnă mai multe date de analizat care vor consolida relația dintre afacerea ta și clienți; înseamnă creștere pe termen lung.

Strategia de succes pe care o vom implementa pentru a-ți ajuta afacerea să devină leader în domeniul tău de activitate este structurata în 6 etape:

1. Audit SEO

Prin intermediul auditului SEO facem o serie de verificări în urma cărora putem stabili unde excelează sau are nevoie de îmbunătățiri site-ul. Un astfel de audit va scoate la iveală eventualele probleme tehnice SEO, probleme de structură ale site-ului, probleme SEO on-page, probleme off-site, probleme legate de experiența utilizatorului, ori lacune de conținut și oportunități.

2. Analiza competitorilor

Indiferent de cât de nișat este domeniul tău de activitate, o astfel de analiză poate scoate la iveală informații despre competitorii online dar și offline, ceea ce ne ajută să formulăm strategia pe baza slăbiciunilor acestora.

3. Strategie personalizată

O strategie personalizată este o componentă de bază a definiției serviciilor SEO. Atunci când ai o abordare personalizată pentru afacerea ta, poți maximiza randamentul investiției (ROI – Return of Investment) din SEO. Asta se traduce prin mai multe apeluri, comenzi și vizite pe site-ul tău.

4. Optimizare Off-Page

În SEO, optimizarea off-page se referă la optimizarea factorilor din afara site-ului tău care influențează clasificarea în rezultatele căutării. De exemplu, profilul tău de backlink care se referă la cantitatea și calitatea site-urilor web care se conectează la site-ul tău, îți poate influența poziția în clasamentul rezultatelor căutării. Iar linkurile de impact nu pot fi construite fără conținut relevant, de calitate.

5. Optimizare On-Page

Optimizarea on-page este o altă componentă vitală a serviciilor SEO. Cu optimizarea on-page, ne concentrăm pe îmbunătățirea caracteristicilor site-ului tău pentru motoarele de căutare, cum ar fi Google.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.