Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Consultanță specializată.

“Valoarea unei idei stă în utilizarea ei” – T. E.

Dacă dorești să te bucuri de un plan de marketing digital de succes, primul pas este să execuți și să analizezi diferite acțiuni, să știi unde se potrivește fiecare tehnică de marketing în strategia ta și să cartografiezi scenariile reale posibile. Din fericire, nu trebuie să faci asta singur, întrucât consultanții noștri de marketing digital te pot ajuta cu toate acestea și multe altele, cum ar fi să implementezi noi proiecte în organizația ta, să iți restructurezi capacitățile digitale sau să lansezi o nouă inițiativă pentru a iți maximiza și optimiza performanța; de asemenea te putem ajuta să organizezi idei și concepte, să efectuezi strategii și să pui în mișcare diferitele etape ale proiectului, de la brainstorming-ul inițial la executarea acestuia.

Consultanții noștri reprezintă catalizatorul de business, liantul dintre businessul tău și agenția digitală aleasă pentru dezvoltarea afacerii tale, care asigura comunicarea, înțelegerea și implementarea corectă a cerințelor tale, oferindu-ți o evaluare concretă a rezultatelor la care să te aștepți la sfârșitul colaborării cu agenția.

Experiență lor vastă, ce se pliază nevoilor tale, iți poate prezenta soluții și strategii complete și complexe, atât din perspectiva omului de business cât și din perspectiva online-ului.

Principalele lucruri pe care ți le oferim sunt:

1. O perspectivă din exterior.
Unul dintre principalele motive pentru angajarea unui consultant este de a obține un punct de vedere extern. Ei văd lucrurile cu mai multă claritate și, mai presus de toate, obiectivitate.

2. Specializare.
Iți oferim șansă de a lucra cu specialiști din toate domeniile spațiilor de marketing, cum ar fi UX, SEO, Social Media și multe altele, optimizandu-ți astfel intervalele de timp și resursele prin medierea colaborării cu specialiști în aceste domenii.

3. Costuri.
Timpul înseamnă bani, iar consultanții noștri te pot ajuta să economisești bani. Expertiza lor te asigură că pot rezolva problemele mai repede.

4. ROI.
Ne vom asigura că toate cheltuielile vor fi făcute inteligent, iar profitabilitatea va reieși din indicatorii de performanță.

Tipuri de consultanță:

Consultantă de business (optimizarea resurselor unei companii, îmbunătățirea eficienței proceselor, selecția și integrarea resurselor umane și tehnologice pentru a obține valori adăugate cât mai mari);

Consultantă de brand (perspectivă obiectivă asupra parcursului afacerii și cele mai eficiente metode de implementat pentru a obține rezultatele dorite);

Consultanță eCommerce/website (odată aleasă nișa, se realizează o analiză în urma căreia se implementează o strategie ce are ca scop consolidarea imaginii de brand, creșterea vânzărilor și atragerea de clienți noi);

Consultanță Seo (optimizarea metodelor prin care clienții pot ajunge mai ușor la produsele sau serviciile oferite);

Consultanță social media (evaluare și optimizare procese și acțiuni din cadrul strategiei de marketing);

Consultanță campanii Google Ads (crearea unui plan de marketing cu cheltuieli minime și profit maxim);

Consultanță GDPR (facilitarea dialogului cu autoritățile pentru protecția datelor și reducerea riscurilor în activitățile de prelucrare).

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.