Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Implicarea noastră totală. Rezultate.

Fiecare proiect pe care îl abordăm este o altă oportunitate de a ne dovedi angajamentul în a oferi cea mai bună soluție. Cu un mod de lucru centrat pe client, misiunea noastră este să oferim servicii de calitate.

Business Agency s-a născut din dorința de a ajuta companiile mici, mijlocii și mari să se dezvolte atât în offline cât și în online, fie prin a da viață unei simple idei, fie prin îmbunătățirea sau înlocuirea totală a unor strategii deja existente bazandu-ne pe un set de servicii complete ce vizează fiecare aspect al afacerii îmbinând social media, tehnologia și creativitatea pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ne străduim să fim un partener pe termen lung, ghidându-ne clienții prin călătoria lor digitală, indiferent de domeniul de aplicare sau complexitate. Vom lua întotdeauna în considerare viziunea lor și o vom completa cu expertiza noastră profundă, ceea ce înseamnă că tot ceea ce facem este măsurabil și responsabil.

În colaborările cu clienții noștri ascultăm, sprijinim și comunicăm. Prioritatea noastră este depășirea obiectivelor și așteptărilor clienților noștri și ne vom adapta strategiile pentru a face acest lucru.

Suntem mândri de experiența noastră când vine vorba de marketing digital, și asta se reflectă în calitatea informațiilor oferite clienților prin serviciul de consultanță.
Lucrăm sincer și deschis, explicând procesele noastre într-un mod în care clienții să înțeleagă și ne asigurăm că privesc întotdeauna imaginea completă.

Înțelegem profunzimea obiectivelor clienților noștri și explorăm astfel proactiv noi modalități de a le atinge și de a rezolva creativ problemele.

Fondator
Simona Straton

Lucrăm constant să devenim mai buni, ținem pasul cu tendințele, ne adaptăm din mers și acumulăm constant cunostințe care ne ajută să fim soluția optimă pentru afacerea ta.
- 15 ani experiență -
ORGANIZARE
ANALIZĂ
EVOLUȚIE

Testimoniale

„În urma colaborării noastre pe parte de creare siglă și identitate vizuală am fost mulțumită și sunt în continuare mulțumită de rezultatele obținute. Vă urez succes și să rămâneți la fel de creativi ca și până acum!”

Roxana Iancu, Fondator Matematica pas cu pas

"Colaborarea referitoare la rebrandingul Windaco a fost una de bun augur. Echipa a fost foarte comunicativă și am fost ținut constant la curent cu schimbările ce se produceau. Au ținut cont de toate opiniile și ideile mele, iar rezultatele, nu doar că mi-au întâlnit așteptările, ci chiar le-au depășit."

Daniel Miu , Director General, WINDACO

„Nu aveam decât o idee de afacere când am început colaborarea cu Business Agency. După o discuție cu echipa, ideea mea a evoluat într-un plan concret de acțiune, care după implementare, a dat naștere afacerii mele, iar rezultatele, mai mult decât favorabile, ale acestei colaborări au putut fi observate într-un timp relativ scurt.”

Vlad, Magazin online auto

„Deși aveam un site și făcusem tot ce era de făcut pentru a avea o afacere de succes în mediul online, rezultatele se lăsau așteptate. Așa că am apelat la serviciul de consultanță Business Agency, iar consultantul, după câteva minute petrecute pe site-ul meu și după câteva întrebări, a descoperit o serie de probleme, minore în sine, dar care împreună afectau performanța business-ului. Mi-am lăsat afacerea pe mâna lor și bine am făcut pentru că azi mă bucur de profit.”

Ivona, Magazin Online

„Afacerea mea a avut de suferit în contextul actual și a fost nevoie să mă adaptez pentru a mă menține pe piață. Nu știam cum să îmi aduc afacerea în online, ce implica acest lucru, până când, la recomandarea unui prieten, am ajuns la masa de discuții a celor de la Business Agency care mi-au explicat totul în detaliu și mi-au pus la dispoziție soluții și resurse care au dat un suflu nou afacerii mele.”

Andrei Savescu, Antreprenor

Să lucrăm împreună

Program

Luni – Vineri

9:00 – 18:00