Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Consultanță SEO

SEO

Pentru a fi mai bine poziționat printre rezultatele de pe motoarele de căutare (și să păstrezi locul acolo!) și pentru a crește conversiile prin trafic organic, este important să urmezi cele mai bune acțiuni pentru SEO.

Dar drumul, după cum știm, nu este la fel de simplu cum îți este adesea descris: este o muncă în spate care trebuie să fie constantă.

Evoluția continuă a algoritmului motorului de căutare, creșterea influenței sociale, personalizate și locale a căutărilor SEO reprezintă factorii care au influențat – și continuă să influențeze – abordarea agenției noastre în ceea ce privește SEO, iar consultanții noștri sunt calificați, profesioniști certificați Google, instruiți constant să țină pasul cu știrile și să inoveze serviciile de consultanță.

În esență, zi de zi ne dedicăm căutării de practici noi și inovatoare pentru clienții noștri, încercând să respectăm întotdeauna instrucțiunile dictate de Google, care ne ajută și ne ghidează în procesul de optimizare.

Strategia SEO: Abordarea noastră

La început, odată ce relația de colaborare dintre noi începe, consultantul tău dedicat va analiza datele SEO care evidențiază toate problemele care reduc vizibilitatea canalelor tale digitale: Site web, clipuri video, imagini și prezență Social Media.

Analiza inițială include, de asemenea, un studiu privind competitorii și un raport privind autoritatea. Consultantul tău va efectua o căutare detaliată utilizând instrumentele Google și nu numai, ceea ce va ajuta la obținerea unei imagini de ansamblu a situației.

Strategia noastră va avea obiective: specifice, măsurabile, alocabile, realiste și definite în timp. De asemenea, include un plan de acțiune actualizat în mod constant și o hartă detaliată a cuvintelor cheie.

Serviciile noastre de consultanță SEO includ:

Serviciul nostru de consultanță SEO include tot ce ai nevoie pentru a înțelege mai bine unde te afli în prezent, unde trebuie să ajungi și cum poți ajunge acolo. Fiecare site este diferit, astfel încât planul SEO este întotdeauna diferit. Mai jos este o listă a ceea ce serviciile noastre de consultanță SEO pot include, în funcție de obiectivele tale.

1. Audit SEO detaliat

Echipa noastră va analiza în amănunt site-ul tău pentru a găsi oportunități de optimizare a motorului de căutare și zone ce au nevoie de schimbări. Auditurile noastre acoperă toate aspectele unui Seo reușit, inclusiv optimizări pe pagină, conținut, optimizare off-site, marcare HTML, backlink, structura site-ului, și mai mult.

2. Cercetare și planificare a cuvintelor cheie

Pentru a ajuta la dezvoltarea unui plan pentru a ajunge în top-ul căutărilor și pentru a atrage trafic, consultanții noștri SEO vor efectua cercetări amănunțite pentru a determina ce cuvinte cheie sunt cele mai potrivite pentru rank.

3. Planul unui SEO de succes

După finalizarea auditului, echipa noastră va prezenta un plan de îmbunătățire, începând cu ce va avea cel mai mare impact în cel mai scurt timp. Foile noastre de parcurs iau în considerare obiectivele și clasamentele curente și includ atât proiecte SEO pe termen scurt, cât și pe termen lung.

4. Asistență în implementarea SEO

Echipa noastră are ani de experiență nu numai în dezvoltarea unor strategii SEO eficiente, dar și în implementarea lor pe o varietate de platforme. Ca parte a serviciului nostru de consultanță SEO, echipa noastră va lucra cu tine la adoptarea celor mai bune practici de implementare, dezvoltarea de ghiduri și resurse pentru educarea restului echipei tale. Vom revizui, de asemenea, orice modificări efectuate și conținutul, și vom monitoriza rezultatele proiectului SEO. Scopul nostru este de a abilita echipa ta să ia în considerare cele mai bune practici SEO atunci când adăuga ceva nou pe site-ul tău.

5. Analiza SEO a competitorilor

Dacă SEO este important pentru tine, sunt șanse mari să fie important și pentru concurența ta. Consultanții noștri SEO vor analiza ceea ce competitorii tăi de top fac bine cu SEO, ceea ce nu fac, și cum să folosim aceste informații pentru îmbunătățirea site-ului tău. Vom analiza tacticile de optimizare a paginilor, cuvintele cheie pe care le vizează, strategia de conținut a site-ului și strategia de backlink. Prin această cercetare, scopul nostru este de a descoperi oportunități pentru a clasifica site-ul mai bine.

6. Audit pentru backlink-uri

Un profil de backlink poate ajuta sau face rău unui site. Folosind o varietate de instrumente, vom analiza profilul de backlink pentru a determina dacă ajută sau nu clasamentul. Vom dezvolta apoi un plan de fixare, îmbunătățire, și dezvoltare a link-urilor existente pentru a ajuta la optimizarea clasamentului în motoarele de căutare.

7. Consultanță redesign site

Dacă plănuiești redesignul site-ului tău, ai nevoie de o companie SEO. Reproiectarile sunt mult mai mult decât partea vizuală, reprezentând o mare oportunitate de a introduce cele mai bune practici SEO. În cazul în care iei în considerare un redesign, consultanții noștri SEO vor oferi feedback în ceea ce privește design-ul vizual, recomandări de conversie, vor revizui structura site-ului tău, vor verifica conținutul, și vor identifica toate schimbările pe care trebuie să le faci pentru a menține experiența utilizatorului, backlink-uri, și clasamente.

8. Rapoarte lunare amănunțite

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unei campanii SEO de succes este evaluarea rezultatelor și adaptarea planurilor în funcție de noile tendințe SEO, de update-urile de algoritm Google și în funcție de noile oportunități. Pentru a te ajuta să vezi modul în care datele tale sunt redate în rezultate, vei primi un raport lunar de performanță, ceea ce am realizat pentru tine, observațiile noastre și planul pentru următoarele luni. Transparența este o mare parte a serviciilor noastre de consultanță SEO, iar scopul nostru este de a îți oferi o înțelegere a locului în care te afli, ceea ce facem și ceea ce intenționăm să facem în continuare.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.