Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Branding.

“Brandul este vocea și produsul este suvenirul”- LG

Branding-ul, prin definiție, este o practică de marketing în care o companie creează un nume, un simbol sau un design care este ușor de identificat ca aparținând companiei. Acest lucru ajută la identificarea unui produs și distingerea acestuia de alte produse și servicii.

Branding-ul este important deoarece nu numai că este ceea ce face o impresie memorabilă asupra consumatorilor, dar le permite acestora să știe la ce să se aștepte de la afacerea ta. Este un mod de a te distinge de concurenți și de a clarifica ideea că ceea ce oferi este alegerea mai bună. Brandul tău este construit pentru a fi o reprezentare adevărată a ceea ce ești ca afacere, și modul în care dorești să fie percepută aceasta.

Există multe mijloace prin care îți putem dezvolta brand-ul, de la publicitate, servicii pentru clienți și mărfuri promoționale, și până la reputație și logo. Toate aceste elemente lucrează împreună pentru a-ți crea un profil profesional unic și demn de atenție.

De ce este brandingul important?

Branding-ul este absolut critic pentru o afacere din cauza impactului general pe care îl are asupra companiei tale. Branding-ul poate schimba modul în care oamenii percep compania ta, poate crește numărul de noi afaceri și mărește gradul de conștientizare al acesteia. Cel mai important motiv pentru care branding-ul este important pentru o afacere este faptul că prin acesta o companie primește recunoaștere și devine cunoscută consumatorilor.

Logo-ul este cel mai important element al branding-ului, având în vedere că acesta este, în esență, fața companiei. Acesta este motivul pentru care iți oferim un design profesional al logo-ului, de impact și memorabil, impresionând clientul de la prima vedere.

Branding-ul este important atunci când se încearcă generarea de afaceri viitoare, iar un brand puternic stabilit poate crește valoarea unei afaceri, oferind companiei mai multă greutate și un loc bine stabilit în industrie, deschizând calea unor noi oportunități de investiții. Un brand puternic înseamnă, în general, că există o impresie pozitivă a companiei în rândul consumatorilor și că probabilitatea de a face afaceri cu tine să fie mare datorită familiarității și a fiabilității ce vin la pachet cu utilizarea unui nume în care pot avea încredere.

Publicitatea este o altă componentă a branding-ului, iar strategiile publicitare pe care le vom folosi vor reflectă direct brandul și imaginea dorită.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.