Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Promovare & Reclame PPC.

“Ceea ce se masoară se îmbunătățește” – PD

În prezent, publicitatea este vitală pentru dezvoltarea oricărei afaceri, iar campaniile PPC (Pay Per Click – Plătești pe Click) reprezintă o astfel de modalitate de publicitate în mediul online ce se adresează business-urilor care au un website activ. Având în vedere că majoritatea căutărilor online se realizează prin intermediul Google, campaniile PPC reprezintă cel mai eficient mod de a-ți face cunoscută afacerea.

Tipurile de campanii ce se pot realiza, în funcție de nevoile business-ului tău sunt:

1. campanii pentru vânzări;
2. campanii pentru generare de Lead-uri;
3. campanii pentru trafic;
4. campanii pentru awareness;
5. campanii pentru Youtube;
6. campanii pentru aplicații mobile.

Aceste tipuri de campanie nu numai că pot atrage clienți prin cuvinte cheie specifice, dar pot crește și numărul de vizitatori ai site-ul tău, obținând astfel rezultate rapide având control deplin asupra bugetului.

O campanie PPC reușită începe cu o analiză detaliată a strategiilor concurenței ce ne ajută să redirecționam publicul țintă către afacerea ta; dar și cu un audit al campaniilor tale deja active, prin care analizăm criterii de performanță diferite, scoatem la lumină principalele probleme, dar și punctele forte pe care să maximizăm efortul, facem o analiză a bugetului total investit în raport cu cel investit rentabil, și dacă este nevoie, facem remarketing pentru maximizarea rezultatelor. De asemenea, analizăm engagement-ul generat de postările anterioare și astfel optimizăm postările viitoare pentru a asigura un flux constant de informație relevantă pentru a păstra atenția publicului.

În continuare, testăm, optimizăm sau creăm paginile destinație pentru maximizarea traficului, realizăm un studiu al cuvintelor cheie, cu scopul de a le găsi pe cele mai potrivite pentru o rată de conversie mare la cel mai mic cost, și astfel punem bazele unei strategii de marketing customizata pe nevoile tale. Apoi ne concentrăm pe crearea reclamelor și grafica acestora, pe care le concepem având în minte nevoile clienților.

Avantajele unei promovări de tip Pay-per-Click:

1. Rezultate rapide;
2. Rezultate cuantificabile;
3. Segmentarea publicului țintă;
4. Flexibilitate;
5. Eficientă;
6. De durată.

Acest procedeu îl urmăm pe toate platformele: LinkedIn Ads, Youtube Ads, Instagram Ads, Pinterest Ads, Facebook Ads, Waze Ads, TikTok Ads și bineînțeles Google Ads.

Odată ce campania este realizată și rulează cu succes, ne folosim de Google Analytics, cel mai puternic și eficient instrument de măsurare a datelor web, pentru a analiza impactul și performanța acesteia, dar și lucrurile ce trebuie optimizate pentru a atinge obiectivele setate și maximizarea conversiilor. Prin intermediul interfeței Analytics pe care o vom personaliza în funcție de nevoile și target-urile tale, poți fi la curent permanent cu activitatea vizitatorilor pe site-ul tău și cu cifrele afacerii tale.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.