Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Consultanță Google Ads

Consultanță campanii Google Ads.

Google Ads este o formă foarte precisă de marketing și, prin utilizarea acestuia, poți obține un avantaj față de concurența ta.

Niciun alt canal de marketing digital nu promite nivelul de flexibilitate, responsabilitate și măsurabilitate ca publicitatea Pay-Per-Click. Fie că dorești să crești vizitele site-ulului tău, să generezi lead-uri de calitate și mai multe vânzări sau pur și simplu vrei să obții mai multe date, PPC este un instrument de marketing puternic, care poate ajuta la furnizarea de rezultate rapide și într-un mod rentabil.

Cu toate acestea, rularea unei campanii PPC Google Ads poate fi complexă și costisitoare în cazul în care nu există un plan solid la bază. Nu pica în capcana în care ajungi să licitezi pe cuvinte cheie oarecare și să epuizezi bugetul fără a genera nici măcar o singură conversie.

Cu serviciile noastre de consultanță Google ADS, timpul și banii tăi nu vor fi irosiți. Vei învăța cum să creezi și să gestionezi propria campanie Google ADS.

Te învățăm cum să stabilești campania și cum să o monitorizezi. Te vom învăța, de asemenea, cum să citești și să interpretezi indicatori importanți, cum ar fi grupurile de anunțuri, CPC, CPA, CTR, scor de calitate, etc., pentru a avea o mai bună înțelegere a campaniilor tale publicitare Google.
Aceasta înseamnă că vei putea desfășura campania ta de marketing Google Ads ca operațiune internă.
Serviciile noastre de consultanță Google Ads
În funcție de nevoile tale, te putem ajuta să construiești campanii de la zero, te putem ajuta să restructurezi campaniile existente și să gestionezi aceste campanii în așa fel încât să obții un profit maxim.

Iată o privire asupra modului în care realizăm rezultate remarcabile pentru clienții noștri:

1. Managementul și raportarea campaniilor PPC

Vom monitoriza continuu performanța reclamei și te vom ține la curent cu aceasta pentru a putea lua decizii strategice. De asemenea, vom furniza informațiile necesare pentru a efectua modificări cheie, cum ar fi ajustarea paginilor de destinație sau analiza ROI.

2. Analiza convertibilității vizitatorilor și stabilirea obiectivelor

Pe baza cuvintelor cheie finale și analiza audienței țintă, vom stabili obiective PPC clare și realiste. Consultantul nostru în PPC Ads va analiza, de asemenea, paginile tale de destinație și le va optimiza pentru a direcționa traficul către punctele de intrare de calitate, care pot ajuta la creșterea conversiilor.

3. Stabilirea bugetului

Având consultanți Google Ads certificați, suntem experți în a valorifica fiecare bănuț în cadrul campaniei tale PPC. Gestionăm eficient licitațiile, stabilim un buget general pentru anunțuri profitabile și stabilim costuri pe clic optime pentru campania ta PPC.

4. Analiza cuvintelor cheie

Echipa noastră de consultanți certificați Google Ads vă cerceta cuvintele cheie ce produc o conversie ridicată, mai puțin competitive, ce vizează o anumită geografie sau o căutare hiper-locală. Acest lucru te asigură că anunțul tău PPC va ajunge la consumatorii care sunt cu adevărat interesați de produsele și serviciile tale. Din moment ce în publicitatea pay-per-click, plătesti de fiecare dată când cineva face clic pe anunțul tău, este esențial să alegi cuvintele cheie cu atenție, astfel încât acestea să poată genera lead-uri de calitate.

5. Analiza concurenței și a publicului țintă

Consultanții noștri vor monitoriza cu atenție ceea ce fac competitorii tăi și cât de bine se clasează în căutări pentru publicitatea plătită. Vom analiza, de asemenea, publicul țintă și vom realiza o campanie PPC strategică.

Construirea, gestionarea și obținerea de rezultate profitabile de pe urma campaniei tale Google Ads implică procese complexe și pot consuma timp. Fără un plan clar și strategic, poți ajunge să cheltuiești foarte mult pe campania PPC, dar fără a genera rezultate de calitate. Lasă-ne pe noi să facem totul pentru tine. Dacă doriți să construiești o campanie PPC Google Ads de la zero sau vrei ajustarea unei campanii existente pentru a obține rezultate mai bune, contacteaza-ne pentru a îți pune la dispoziție o vastă experiență în oferirea de soluții PPC bazate pe rezultate într-un mod rentabil.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.