Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Rebranding.

“Brandul este doar o percepție, și percepția se va potrivi cu realitatea pe parcursul timpului” – EM

Rebranding-ul nu este doar o simplă actualizare a logo-ului companiei tale. Este un proces care poate dura săptămâni sau luni. Aceasta implică o reevaluare a poziționării mărcii tale, a valorilor de bază și a strategiei de afaceri.

Dacă iei în considerare rebranding-ul, trebuie să te angajezi pe deplin în acest sens. Acesta este motivul pentru care colaborarea cu o agenție de branding potrivită este atât de importantă.

Există diferite tipuri de rebranding, iar agenția potrivită te poate ajuta să decizi care dintre ele este potrivit pentru afacerea ta.

3 tipuri de rebranding

1. Reîmprospătarea brandului

Acest tip de rebranding este o reîmprospătare a brandului tău curent; este o înăsprire a brandului tău pentru a-l menține actual. Acest tip de rebranding este utilizat atunci când logo-ul și imaginea companiei tale au devenit ceva de domeniul trecutului și/sau a existat o ușoară schimbare în obiectivele tale.

2. Fuziune de brand

O fuziune de brand combină două sau mai multe platforme de brand într-una singură. Acest lucru se întâmplă atunci când există o fuziune sau o achiziție sau când compania ta este supusă unui nou management. În unele cazuri, fuziunea este o potrivire bună, iar rebranding-ul vine în mod natural. Un exemplu în acest sens este atunci când poți combina două sigle existente pentru a realiza o imagine coezivă.

3. Rebranding complet

Acesta implică o nouă abordare și o direcție strategică pentru întreaga platformă de brand. Este nevoie de un rebranding complet atunci când există o schimbare în poziția de conducere a companiei tale. În alte cazuri, este posibil să existe o schimbare în produsele sau serviciile tale. Sau o extindere a companiei tale într-un alt sector al pieței. De cele mai multe ori, este necesar un rebranding total atunci când brandul tău curent nu reușește să se conecteze cu publicul.

Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre afacerea ta.