Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Business Agency

  /  Web design   /  WordPress pentru afacerea ta: Este alegerea potrivită?

Atunci când începi o nouă afacere, unul dintre primele lucruri pe care vei dori să le faci este să creezi un site web. Totuși, dacă nu ești foarte priceput la tehnologie, s-ar putea să-ți fie greu să-ți construiești propriul site. Un CMS te poate ajuta! Acesta îți permite să îți găzduiești și să îți faci site-ul foarte ușor. WordPress este un CMS comun, pe care mulți oameni îl cunosc. Așadar, să vedem dacă aceasta va fi cea mai bună opțiune pentru noua ta afacere.

Ușor de utilizat

Unii oameni sunt îngrijorați că vor avea probleme cu utilizarea WordPress, deoarece nu se pricep la tehnologie. Dar WordPress este de fapt foarte ușor de utilizat! Are o interfață simplă și poți face multe lucruri fără să te gândești prea mult la ele. Încearcă-l pentru tine și vezi ce părere ai. O mulțime de utilizatori spun că este ușor să adaugi noi articole sau pagini de blog, ceea ce nu durează deloc mult timp.

Prietenos cu Google

Dacă ești o afacere nouă, ar trebui să îți faci timp să te asiguri că site-ul tău este optimizat. Acest lucru îl va ajuta să apară pe Google, astfel încât clienții să poată găsi ceea ce ai de oferit. Din fericire, Google apreciază WordPress și, atunci când este combinat cu strategii SEO bune, clasamentul tău se va îmbunătăți! Poți lucra oricând cu o agenție SEO WordPress, cum ar fi Business Agency, pentru ca site-ul tău să se claseze în partea de sus a Google și pentru ca oamenii să afle despre noua ta afacere.

Încearcă singur

La începutul unei noi afaceri, nu vrei să cheltuiești o mulțime de bani pe designeri web și pe crearea unui site web complicat. Dar, cu WordPress, o poți face chiar tu însuți – chiar dacă nu te pricepi la tehnologie! Există instrucțiuni și ghiduri online, așa că este foarte ușor să realizezi site-ul pe care ți-l dorești. În plus, există o mulțime de asistență din partea altor utilizatori care pot răspunde la orice întrebare care apare.

Scalabil pentru viitor

Poate că afacerea ta este nouă acum, dar ar trebui să te gândești la viitor și să te asiguri că site-ul tău este scalabil. În acest fel, când vei avea nevoie de mai multe pagini, nu va fi o problemă! Din fericire, WordPress oferă posibilitatea de dezvoltare și îți permite să îți crești site-ul web atât cât dorești în timp. Așa că nu îți face griji că vei depăși această platformă și va trebui să o iei de la capăt în altă parte – rămâi într-un singur loc cu WordPress!

Utilizatori diferiti

WordPress este potrivit pentru că îți permite să creezi utilizatori diferiți. Tu ești administratorul principal, și poți decide ce tip de acces are fiecare utilizator. Îi poți lăsa pe angajații tăi să folosească site-ul, dar nu trebuie să beneficieze de tot ceea ce poți face tu. În acest fel, WordPress îți oferă controlul suprem, permițând în același timp angajaților tăi să te ajute!

Dacă preferi, poți desemna un alt administrator să te ajute cu această sarcină și să împarți volumul de muncă. În cele din urmă, decizia îți aparține.