Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Business Agency

  /  Comunicate de presă   /  Vente, cea mai mare locație pentru evenimente tematice din Bucovina, își deschide porțile

Vente își deschide porțile în Gura Humorului, în data de 25 decembrie 2021 și pornește pe drumul de a fi un reper în sectorul evenimentelor cu oferte premium.

Vente reprezintă piesa lipsa din peisajul turistic bucovinean ce îmbină un lounge ultra-exclusivist cu atracția serilor de mare energie. Își propune sa redefinească viața de noapte a localnicilor și a turiștilor prin show-uri cu muzică live și stand-up comedy, concerte si festivaluri incendiare, petreceri tematice si evenimente locale si corporate.

Valorile ce stau la baza acestui brand sunt unele demne de o organizație mare și fac referire la integritate, dedicare față de excelență, respectul față de persoane și siguranța acestora, iar viziunea pentru viitor este înrădăcinată în acestea.

Lansarea oficială va avea loc în data de 25.12.2021, iar petrecerea va continua cu un Christmas Party și în data de 26.12.2021. Petrecerea de sfârșit de an, New Year Party Vente, va începe în data de 31.12.2021 și se va continua în serile de 1 și 2 ianuarie 2022.

Trasăturile luxuriante ale acestei locații pentru evenimente cu tematică reies din decorul extravagant și designul extraordinar ce creează un sentiment de confort și exclusivitate. Modernismul este reprezentat de sistemul de sunet și iluminat de ultimă generație ce promite entuziaștilor vieții de noapte o experiență inedită.

Viziunea brandului Vente este aceea de a fi elementul principal în orice plan de distracție și dorință de a crea amintiri prețioase, iar ospitalitatea, bucătăria tradițională și internațională, dar și playlistul alcătuit din cea mai recentă muzică de dans fac din Vente locația perfectă pentru orice tip de eveniment.