Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Business Agency

  /  Comunicate de presă   /  HUGO BOSS deschide al treilea magazin din Romania

Renumitul brand HUGO BOSS maximizeaza satisfactia clientilor prin expunerea celor mai bune produse din domeniu, caracterizate de standarde ridicate de calitate, noutate si durabilitate in noul magazin din Bucuresti in locatia Fashion House Militari.

HUGO BOSS atinge toate aspectele unui trai modern si pune emfaza pe croiala exceptionala a modelelor care acopera diferite stiluri, de la cel business, la cel casual.

Dincolo de croiala distinctiva, HUGO BOSS acopera, de asemenea, stilul athleisure, in cadrul caruia sunt imbinate elementele esentiale ale croielii specifice si cele ale tinutelor sport pentru un aspect cool si progresiv. Acest tip de imbracaminte casual este conceput pentru a fi tipul de imbracaminte ce poate fi purtat la munca, la sala de sport si apoi la cina.

Croiala pieselor a atins un statut iconic, iar colectia pentru barbati depaseste optiunea costumului perfect, oferind melanjul potrivit de elemente casual si athleisure pentru o garderoba in ton cu aspectele vietii moderne.

Acest sezon al sarbatorilor poate deveni de neuitat pentru cei dragi daca bifezi lucruri de pe lista de cadouri cu piese din noua colectie de Craciun #BOSSxChrisHemsworth pe care o poti descoperi cu o vizita la unul din cele trei magazine BOSS situate in Bucuresti: Fashion Militari, Calea Victoriei (langa Radisson Blu) si Mall Baneasa.

“Aceasta expansiune este un prilej de mare bucurie, iar viziunea noastra pentru viitor se concentreaza pe gasirea unor noi locatii, in zone strategice, astfel incat iubitorii brandului sa se bucure de experienta completa marca HUGO BOSS” Adrian Antonio Gică, owner Luxury Clothing Store, official franchise partner of HUGO BOSS

Lideri ai segmentului premium si de lux pe piata globala de imbracaminte, HUGO BOSS isi are sediul la Metzingen, are aproximativ 14.000 de angajati si a generat in anul 2020 vanzari nete de 2,7 miliarde de euro. Elementul central al atentiei acestui brand este dezvoltarea si comercializarea de colectii de haine si accesorii premium.

In cadrul procedurii de deschidere a celui de-al treilea spatiu comercial in cadrul Fashion House Militari, HUGO BOSS a fost asistat de societatea de avocatura VD Law Group.

VD Law Group aduce o perspectiva noua pe piata de avocatura business din Romania, si ofera servicii juridice specializate precum tehnologii emergente, real estate, farmaceutice, piete de capital, media si data privacy. Societatea este caracterizata de o capacitate puternica de adaptare la ritmul impus de constanta si rapida dezvoltare a tehnologiilor inteligente.

Add CommentName*Email*Website