Să lucrăm împreună
hello@businessagency.ro
Soluții creative. Experiență.
Back to top

Business Agency

  /  Google   /  Cum depășesc serviciile eCommerce SEO publicitatea plătită
ecommereceSeo_BusinessAgency_Blog

În calitate de proprietar al unei afaceri de comerț electronic, vrei să realizezi cât mai multe vânzări și să îți extinzi aria de acoperire online. O modalitate obișnuită de a realiza acest lucru este prin intermediul reclamelor plătite. Cu toate acestea, aceste reclame pot fi costisitoare, nesustenabile pe termen lung și nu întotdeauna eficiente. În schimb, investiția în servicii SEO pentru comerț electronic poate oferi un randament mai bun al investiției prin atragerea traficului organic, consolidarea încrederii cu potențialii clienți și îmbunătățirea designului și a brandingului site-ului tău. Iată o privire mai atentă la motivele pentru care serviciile SEO pentru eCommerce sunt o investiție mai bună decât reclamele plătite.

Anunțurile plătite nu sunt o soluție durabilă

În timp ce anunțurile plătite pot fi eficiente în atragerea traficului către site-ul tău, acestea nu sunt o soluție sustenabilă pe termen lung. De cele mai multe ori, proprietarii de afaceri presupun că anunțurile plătite sunt o modalitate rapidă și ușoară de a genera vânzări. Deși acest lucru poate fi adevărat, există, de asemenea, un risc asociat, deoarece multor oameni nu le place conceptul de anunțuri. Clienții știu că ai plătit pentru a-i fi acolo și este posibil să nu aibă încredere în brandul tău. În plus, anunțurile plătite pot fi costisitoare, iar costurile se pot aduna rapid. Dacă decizi să nu mai plătești pentru aceste reclame, este posibil ca traficul de pe site-ul tău să scadă.

 Serviciile SEO pentru comerț electronic atrag traficul organic

O investiție mai bună pentru afacerea ta poate fi reprezentată de serviciile SEO eCommerce. Aceste servicii ajută la îmbunătățirea clasamentului site-ului tău în motoarele de căutare, făcându-l mai vizibil pentru potențialii clienți care sunt deja interesați de produsele sau serviciile tale. Agențiile SEO au echipe de experți care optimizează site-ul tău web pentru a se asigura că acesta ajunge la persoanele potrivite. Acest lucru înseamnă că obții un trafic de calitate, care are mai multe șanse să ducă la conversii.

Ai rezultate de lungă durată

Un alt beneficiu al serviciilor SEO pentru eCommerce este că oferă rezultate de lungă durată. Beneficiile anunțurilor plătite se termină imediat ce campania se oprește. Cu toate acestea, serviciile SEO pentru eCommerce creează o strategie care generează rezultate pozitive pe termen lung. Prin îmbunătățirea clasamentului site-ului tău în motoarele de căutare, poți continua să fii descoperit și să atragi potențiali clienți pe site-ul tău.

 Construiesti încrederea clienților

Clienții au tendința de a evita să facă achiziții de la branduri în care nu au încredere. Din păcate, există oameni care nu au încredere în reclamele plătite. În schimb, clienții au încredere în motoarele de căutare precum Google pentru a oferi cele mai bune rezultate. Atunci când văd un site web sus pe prima pagină, ei cred că este cel mai popular și de încredere brand. Acest lucru înseamnă că este mai probabil ca ei să cumpere de pe site-ul tău. Prin utilizarea serviciilor SEO pentru comerț electronic, îți poți îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare și poți genera încredere în rândul potențialilor clienți.

Îmbunătățește-ți website-ul

Lucrul cu serviciile SEO pentru comerț electronic înseamnă că poți îmbunătăți designul și brandingul website-ului tău. Optimizarea implică adesea aducerea de îmbunătățiri site-ului tău, cum ar fi îmbunătățirea designului, facilitarea utilizării acestuia și îmbunătățirea brandingului tău. Lucrând cu experți, poți fi mulțumit de site-ul tău și de ceea ce are de oferit. Gândește-te la aceasta ca și cum ai obține un design web gratuit care nu numai că arată foarte bine, dar este și funcțional și optimizat pentru motoarele de căutare.

Concluzie

Investiția în servicii SEO pentru eCommerce este o opțiune mai bună decât să te bazezi pe reclame plătite. Aceste servicii atrag trafic organic, oferă rezultate de lungă durată, construiesc încrederea clienților și îmbunătățesc designul și brandingul site-ului tău. Lucrând cu agențiile SEO, ai acces la echipe de experți care îți pot optimiza site-ul web și îl pot face mai vizibil pentru potențialii clienți care sunt deja interesați de produsele sau serviciile tale. Ca urmare, ai mai multe șanse să crești vânzările și să îți duci afacerea la următorul nivel.